Ringsted Ungdomsforum og Metro Musik - KAKA, Eebz, Gio og Dj Pharfar

Trænger du til en super fed musikalsk oplevelse? I så fald, så bør du måske lige læse videre…
Ringsted Ungdomsforum byder i samarbejde med Metro Musik velkommen til en aften med fest og farver, torsdag d. 11. maj, kl. 20:00 i Kulturhuset.
Nogle af Danmarks største musikere og upcomings gæster nemlig Ringsted denne dag. Med hhv. KAKA, Eebz, Gio og Dj Pharfar på programmet, så er vi med garanti sikret en spændende aften og den mulighed skal i ikke snydes for for!!!
Eventet afholdes i forbindelse med sidste års kommunale projekt ”Unicefby 2016”. Koncerten er resultatet af samarbejdet mellem Ringsted Ungdomsforum (RUF) og unge udvalgte Unicef-ambassadører.
På et ungdomsbyrådsmøde til Ringsted Natten 2016, hvor førnævnte ambassadører skulle fungere som ”politiker-for-en-dag”, der blev det besluttet blandt flere forslag udarbejdet af RUF, at der skulle afholdes et event henvendt til unge i Ringsted. Valget faldt således på en underholdningsaften i musikkens navn.
Mødet skulle bruges til at sætte fokus på Ringsteds Unicefs projekt og hertil ville Ringsted Ungdomsforum supplere med hjælp til at afvikle eventet.
Ringsted Ungdomsforum er det kommunale ”ungdomsbyråd”, som arbejder på at forbedre vilkår for unge i Ringsted Kommune på politisk (partineutralt), kulturelt og socialt plan. Kort sagt, så skal de på alle måder forsøge at gøre det sjovere at være ung i Ringsted!!!
Hele aftenen vil der være lokal DJ, som spiller op til dans for at få festen i gang - inden og efter - koncerten.
Vi ses til et brag af en fest med RUF og MetroMusik
Billetter i forsalg: Kr. 80,-
Studierabat: (forsalg) Kr. 40,-