Metro Musik - Julerock

Det er en god og festlig tradition, at der rockes 2. juledag i Kulturhuset.
Repertoiret byder i år på gode lokale kendinge og inkluderer blandt andet "Forlænget spilletid" (tidligere Sofa Stream) og "Mr. T and the Poor Boys".
De seneste år har julerock udviklet sig til at være et af Ringsteds nok mest populære arrangementer i forbindelse med julen, hvilket har betydet udsolgt flere år i træk.
MetroMusik opfordrer derfor alle til at købe deres billet i god tid.
Billetterne kan købes på nettet via Billetten.dk - når de lægges op online.
Forlænget Spilletid væltede MetroMusik i 2014, og endnu en gang har man booket bandet til dette arrangement.
Musikken er melodiøs og legende, mens den engelske lyrik fortæller om sejre og nederlag, håb og frygt, klarsyn og illusion.
Energien er essentiel og sjælen er med hele vejen. I forbindelse med dette arrangement vil "Forlænget Spilletid" have udskiftet sit eget materiale med de største klassikere fra de seneste 30 års musikunivers.
HUSK OG DEL OG INVITER VENNER OG FAMILIE TIL DETTE GODE ARRANGEMENT.
Pris: 120,00 kr.
Billetter her: http://sj-billetten.dk/event/69135